4Flow coaching                                    

Persoonlijke coaching voor een nog leuker leven

Wat anderen zeggen

"Ik voelde me gelijk heel welkom en op mijn gemak. Antoinette heeft me geholpen om inzichten te krijgen in mijn eigen beperkende gedachten. De effecten werken nog lang door. Ik heb bij haar geleerd hoe ik beter kan luisteren naar mijn gevoel."
Pim

"Ik leer en profiteer als client nu ruim 2 jaren van Antoinette in de rol van begeleidster. Zij leert mij om mezelf te worden door het stellen van de juiste vragen en niet te oordelen. Bij Antoinette voelde ik mij onmiddellijk op mijn gemak en veilig en dat helpt mij om mezelf te zijn. Ze is een professional in haar vak die uit nieuwsgierigheid en gedrevenheid ook zichzelf blijft ontwikkelen. Een mooi mens die ik aanraad te ontmoeten als je de reis naar jezelf wilt maken!"
Chris

"Wat Antoinette zo uniek maakt tijdens een coachingssessie, is dat ze de kwaliteit bezit om vanuit haar eigenheid en puurheid de coachee te begeleiden. Haar prettige stemgeluid en haar scherpe observaties in combinatie met vakkennis creëren veiligheid, waarin de coachee de ruimte krijgt zichzelf open te stellen. Je voelt je bij haar OK. Vanuit dat gevoel kun je met Antoinette heel ver komen in waaraan je wilt werken."
Belle

"De aanpak die Antoinette kiest is anders dan ik kende. Het is fijn om zelf te kunnen praten, maar ook om begeleid te worden zonder dat het lijkt dat ik veel hoef te doen. De healing heeft me ook erg geholpen."
Jasmine

"Dank je wel voor de heerlijke en effectieve healing en coaching. Ik vind je bijzonder professioneel en betrokken. Je hebt me echt een aantal stappen verder geholpen! Dank je wel!"
Kristel