Breng in beweging wat vast zit

Persoonlijke coaching voor een nog leuker leven                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Hoe ik werk

 

Onderzoek je thema's

Tijdens de coachgesprekken begeleid ik je bij je zelfonderzoek en help je herkennen waar jouw werkpunten liggen. Geen symptoombestrijding, dat is een kortetermijnoplossing. Wel door op zoek te gaan naar de dieper liggende thema's. Op een manier die gericht is op het krijgen van meer zelfkennis en bewustwording van eigen gedrag en denkpatronen. Door op die manier te werken kunnen vaak sneller en op meerdere vlakken positieve veranderingen plaatsvinden.

Holistische aanpak werkt effectiever

Ik begeleid je door te luisteren naar je verhaal, de juiste vragen te stellen en methodieken toe te passen uit NLP (Neuro Linguïstisch programmeren), TA (Transactionele Analyse), systemisch werk en verbindende communicatie (ook wel geweldloze communicatie genoemd). Ik probeer een open sfeer te creëren, waarin ik je op een laagdrempelige manier help om inzichten te krijgen in je eigen (onbewuste) gedachtegangen, je belemmeringen, patronen en gedrag.

En omdat ik ervan overtuigd ben dat je lichaam je nog veel meer kan vertellen dan je hoofd, doe ik meer dan alleen met je praten. Visualisaties, je lichaam als voelspriet, je energie-balans en je algehele vitaliteit helpen daarbij. We kiezen hierin samen voor een aanpak die bij jou past.

Ook lichaamsmassages kunnen effectief zijn ter ondersteuning. Het helpt je meer bewust te worden van je lichaam en ondersteunt de balans tussen denken en voelen.
Meer informatie over mijn massages vind je op www.4flowmassage.nl


Praktisch

Nadat helder is wat je coachdoel(en) zijn, bepalen we samen de duur van het traject.

Sessies duren 1 uur en vinden in beginsel plaats in mijn sfeervolle praktijk aan huis. In overleg kunnen de sessies ook buiten plaatsvinden.

Het tarief is afhankelijk van de afgesproken duur van het traject, particulier of zakelijk. Losse sessies zijn 95,- per uur.